ANCAMAN LANUN PDF

Home  /   ANCAMAN LANUN PDF

Royal Brunei Airlines returns to fly Kuching-Brunei route after five years · Massive sinkhole disrupts traffic along Sri Aman, Kuching road. Oleh Salawati Haji Yahya BANDAR SERI BEGAWAN, Ahad – Dalam usaha mengawas dan mengawal kegiatan lanun dan rompakan. Yang paling mengkagumkan, tidak ada casualty atau korban di kalangan anggota Paskal, anak kapal mahu pun di kalangan lanun-lanun itu.

Author: Mejinn Moogura
Country: Colombia
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 15 July 2010
Pages: 48
PDF File Size: 6.53 Mb
ePub File Size: 8.85 Mb
ISBN: 899-9-65542-874-9
Downloads: 41015
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akitilar

Biar nasib atau kesalahannya dihukum mahkamah jika benar dia bersalah! Pergilah menceceh kat blog2 politik yg beribu2 tu,sape pun tak larang,sini jugaklah dia nak melalak. Segalanya terpulang pada PDRM. Indonesia cuma nak membebaskan mangsa dari lanun,sehingga bila berjayanama TNI akan naik, plus boleh dapat bonus kot 3.

Harap projek SGPV ini akan berjaya dan telus. Apa kamu pasti gurunya akan mengalahkan muridnya dalam dogfight ini? Lanun Somalia nampaknya dah berdendam dengan Korea Selatan disebabkan oleh operasi tentera Korea Selatan sehingga membunuh lanun. Kpd Jiwabara, Abu Amir dan Tingtong, salam perpaduan dari saya,lebih baik kita berpadu ancakan lanyak Indon ni,lagi banyak pekdah. Saya commodore fleet halimunan, org tak nampak saya, saya pun tak nampak org sangat.

Ape kelass maklumat rahsia bleh bocor plak. I will be starting a long travel trip during the summer of and will be visiting many countries!

Team bola negara mana tu yek? Eh ko pikir la sendiri!. Ini membuktikan pasukan komando kita mampu bertindak secara profesional walau dimanapun……. Abis Hanruh tu apa. Bila dah kena pulak, depa akan bantai jugak dengan berkata kenapa kerajaan tak pikir benda benda ni sncaman, tak sediakan pelan pertahanan awal awal.

  LES THANATONAUTES BERNARD WERBER PDF

Tergadai seluruh harta benda. Ayuh, hantar lagi banyak2 artikel tentang kebagusan Kopassus dlm blog ini dan anda tahulah macammana respons org2 disini kelak. Kita tidak harus mempersoalkan kejayaan Malaysia kerana ia adalah fakta… Rakyat Malaysia tidak pernah memandang sinis terhadap negara2 jiran.

The people of Brunei are some of the most welcoming and friendly people I have ever met. BM5 sebagai abang yg memberi tunjuk ajar kpd adik2 yg berkunjung datang silih berganti.

Dan suicide bombers menjadi satu trauma kpd negara spt UK, US, Thailand, India, Rusia, Pakistan dll negara yang dari segi kelengkapan anggota tenteranya agak terkehadapan. Gold medalist in Dormitory-level boxing. Dan kalau kita saling hormat menghormati dan saling understanding, kita tidak akan terus terjebak dalam perang mulut dan ego yang tidak akan usai.

Petronas lahun miskin sbb buat projek sana-sini. Orang lain yg akan buat research mengenai kekuatan tentera sesuatu negara.

PASKAL TAWAN LANUN

Kejayaan menawan kapal tanpa sebarang anccaman adalah satu tahap yang amat tinggi dalam pasukan komando. BM5 bukan pegi berperang dengan mana2 angkatan tentera konvensional, tapi mengawal kapal2 dagang milik syarikat2 Malaysia yang berkepentingan ekonomi kepada Malaysia dan jika ada request dari kapal dari negara lain, BM5 akan cuba untuk penuhi request tu. Liquid gold – Allah be praised! Komander and team team2: Kat sini jerlah kita jumpa bro.

Vice versa, melihat kepada kejayaan ancaman ni, ATM pasti menerima satu bentuk motivasi yg tinggi seterusnya akan mempersiapkan lagi anggota SOFnya untuk terus beraksi oanun melindungi hak orang awam, terutamanya rakyat dan harta Malaysia. Lets find out, at the end of this video and you let me know, share your thoughts. Saya kira para wira kita yang terlibat dgn operasi ini sepatutnya dianugerahkan pingat khidmat cemerlang dan sejumlah elaun bagi menghargai pengorbanan mereka, bukan kata-kata pujian tetapi kosong.

  HERNIA DIAFRAGMATICA PDF

Banyakkan membaca, banyak rujukan dalam internet. Percayalah, pasukan khusus kita, tak kira la ggk,paskal,paskau,vat69,utk, utc,star memang da best among da best.

PASKAL TAWAN LANUN

Orang lain tak payah dengki2lah macam budak2 kecik aje. Kalaulah kerajaan dan Kementerian Penerangan boleh faham kehendak2 rakyat macam kita ni, alangkah indahnya… Sangat rindukan filem-filem tersebut. Ingin lihat kehebatan PGK malaysia???? Pada masa yg sama bg keperluan pertahanan harap kerajaan segerakn mmbuat pembelian kapal mrss ni, klau dulu ada urax shingga 4 biji kapal hrap dpt diteruskan, sbuah buat kt limbungan luar negara n 3 buah dihasilkan dalam negara, mahawangsa n inderasakti dh uzur benar n dh x brapa ssuai dgn keperluan semasa, keupayaan pun terhad apalgi nk support 3 servis.

Kita islam ni kalau boleh elak kematian yg sia Saya sgt berminat untuk dapatkan, dan saya rasa ramai lagi kat sini yg turut berminat ntuk dapatkan drama tersebut… Apa pun. Dokdo tu macam best jer. BTW sy penasaran gan kenderan penyusup yg digunakan paskal semasa penyerbuan, selain guna helos dan bot laju, ada ke mengunakan kenderan bawah air macam mini sub,sub skimmer dll. Salam buat tuan rumah serta saudara sekalian.

Brunei, Jepun kerjasama perangi lanun, rompakan bersenjata –

Bajet pasukan ini datang dari PDRM. Your argument is invalid.

Hang Tuah berasal dari utara semenanjung. Salam Damai dari Indonesia. Kesehatan sandera terus memburuk.

Malaysian National News Agency Kalau benar dikatakan benar, kalau salah dikatakan salah.